Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: '3 puanı kulüp çalışanlarımıza armağan ediyoruz'

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Kanber: '3 puanı kulüp çalışanlarımıza armağan ediyoruz'

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Efeler 09 SFK 17. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945 Spor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederken müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber, '3 puanı kulüp çalışanlarımıza armağan ediyoruz' dedi.



TFF 3.Lig 2.Grup 17. haftasında Ankara Aktepe Stadı'nda Hacettepe 1954 Spor Kulübü, Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK'yı ağırladı. Müsabakanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken Efeler 09 SFK'ya 3 puan getiren golü 65'inci dakikada Enescan Özdemir kaydetti. Ertuğrul Kösterelioğlu'nun yönettiği maç konuk takım Efeler 09 SFK'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, oyuncular ve teknik heyet deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Maçın ardından Efeler 09 Teknik Direktörü Veyis Kanber yaptığı değerlendirmede, 'Geçen hafta kendi sahamız İncirliova'da iyi oyun ve mücadeleye rağmen kaybettiğimiz iki puanı telafi etmiş olduk. Bu hafta da oyuncularımız deplasmanda çok disiplinli ve coşkulu oyunları ile kazanmasını bildiler. Her hafta gelişen oyunumuzla takımımızı daha üst sıralara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Tüm oyuncularımızı kutluyorum, emeklerine sağlık. Bu 3 puanımızı fedakar Efeler 09 kulüp çalışanlarımıza armağan ediyoruz' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER