Cemil Deveci İYİ Parti ile mi tehdit ediyor?

Cemil Deveci İYİ Parti ile mi tehdit ediyor?

Atakum'da partilerin adaylarını açıklamaması cadı kazanını her geçen gün daha fazla kaynatıyor.

Suların bir türlü durulmadığı Atakum'da partilerin adaylarını da açıklamamış olması durumu daha karmaşık bir hale getirerek dedikoduların ayyuka çıkmasına sebep oluyor. CHP Atakum'da ön seçim gerçekleştirdi. Ancak, ön seçim sonuçlarının parti meclisinde onaylanıp onaylanmayacağı belli değil. Yani sandıktan birinci çıkan Serhat Türkel'in aday gösterilip gösterilmeyeceği konusu muallak. Üstelik CHP Genel Merkezi'nin iilçe başkanlarının aday olmaması yönündeki genelgeyi hiçe sayarak aday adayı olan Serhat Türkel'e partisi adaylık şansı tanır mı? sorusu akıllarda.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Atakum adayını açıklamamış bu durum üzerine önceki ilçe başkanı ve aday adayı Selen Gülhan Çam partisinden istifa etmişti. Bu süreç ile ilgili olarak da kulislerde şok bir iddia dolaşıyor.

CEMİL DEVECİ; "CHP ADAY GÖSTERMEZSE İYİ PARTİ BENİ ADAY GÖSTERİR" DEDİ Mİ?

Bu şok edici iddianın merkezinde Cemil Deveci var. CHP'ye aba altından sopa gösterdiği İYİ Parti koridorlarında iddia edilen Deveci'nin Meral Akşener'in Atakum adayını açıklamamasıyla birlikte CHP'den aday gösterilmediği senaryoda İYİ Parti adayı olabileceği konuşuluyor. Akşener'in de Atakum adayını açıklamakta bu nedenle ağırdan aldığı da konuşuluyor. Üstelik Cemil Deveci'nin diğer bir alternatifinin de bağımsız aday olarak seçime katılmak olabileceği de dillendiriliyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER