Benzin litre fiyatı 39 lirayı aşacak!

Benzin litre fiyatı 39 lirayı aşacak!

Motorin zammından sonra bu gelişme bekleniyordu. Akaryakıt fiyatları sürekli artıyor. Benzinin litre fiyatı 39 lirayı aşacak.

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri araç sahibi milyonlar tarafından takip ediliyor. 23 Ocak 2024 Salı günü güncel benzin fiyatı ve motorin fiyatları merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Mazot zammı sonrası akaryakıt litre fiyatları için yeni bir zam daha yapılacağı öğrenildi. İşte Samsun'da güncel benzin, motorin fiyatları?

Benzin ve motorin başta olmak üzere akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar/TL kuru ile yön bulmaya devam ediyor. Dün yüzde 2'lik yükseliş yaşayan petrol, bu gece akaryakıt pompa fiyatları için zam olarak geri dönüyor. Peki 23 Ocak 2024 Salı günü Samsun'da mazot-benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları?

MOTORİNDEN SONRA SIRA BENZİNDE

Geçtiğimiz günlerde 1,15 TL'lik zam ile 41 lirayı aşmıştı. Bir zam haberi de benzin grubundan geldi. Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1,46 TL fiyat artışı öngörülüyor. Böylece benzinde fiyatlar zam sonrası 39 lirayı aşacak.

Motorin grubunda herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

23 OCAK 2024 SALI SAMSUN'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 37.93 TL/LT

Motorin: 41.32 TL/LT

LPG (Otogaz): 20.58 TL/LT

EN ÇOK OKUNAN HABERLER