Cemil Deveci gereğini yapacak mı?

Cemil Deveci gereğini yapacak mı?

CHP'nin Atakum ilçesinde belediye başkan adayını belirlemek için yapılan, Genel Merkezin talebi olmamasına rağmen kendi isteği ile ön seçime katılan Cemil Deveci kendi elleriyle kendini yaktı.

CHP'nin Atakum ilçesinde belediye başkan adayını belirlemek için yapılan, ön seçim sonuçlandı. Genel Merkezin talebi olmamasına rağmen kendi isteği ile seçime katılan Cemil deveci büyük şok yaşadı. Öncelikle ön seçimde adayların belirlenmesi için partililerin önüne sandık konuldu. Ancak, bu sonuçlar parti meclisi tarafından onaylanmadan en çok oy alan isimler CHP'nin adayı demek mümkün değil. Yani dananın kuyruğu pazar gün gerçekleştirilen eğilim oylaması ile değil CHP Genel Merkezi'nde kopacak.

Parti teşkilatı tarafından istenmeyen ve yapılan ön seçimde çok düşük oy alan Cemil Deveci partililerin önüne koyulan sandığa rağmen yeniden aday gösterilirse ne olacak?

Bir Belediye Başkanı olarak kendi partililerinden dahi güvenoyu almayı başaramayan Deveci'nin halkın karşısına oy istemek için nasıl çıkacağı merak ediliyor. Sandıktan çıkan irade adaylığa dönüşürse de 5 yıl görev yapmış bir belediye başkanı için bırakın Atakum halkını kendi partililerinin dahi Cemil Deveci'yi istememesi ne anlam ifade ediyor?

Belediye Başkanlığı dönemi boyunca ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden kendi yakın çalışma arkadaşlarını başka başka partili kişilerden seçmeyi tercih eden Deveci son olarak Atakum Kent Meydanı'na beton direkler dikerek Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak istemişti. Ancak, bu garabet projeden CHP'li meclis üyelerinin dahi haberinin olmadığı ortaya çıkmıştı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER