Okan Kocuk, Fenerbahçe maçını 6 kurtarışla tamamladı

Okan Kocuk, Fenerbahçe maçını 6 kurtarışla tamamladı

Samsunspor file bekçisi Okan Kocuk, Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada yıldızlaştı.

Samsunspor file bekçisi Okan Kocuk, Fenerbahçe karşısında alınan beraberliğin kahramanlarından biri oldu. Tecrübeli eldiven bu sezon en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı ve mücadeleyi de, "Burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık" dedi.

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de çok kritik bir kayıp yaşadı. Sarı-Lacivertliler 12. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle Samsunspor karşısında 1-0 öne geçti. Erken gelen gol, Fenerbahçe tribünlerini yine rahat bir maç izleyecekleri hissine kaptırdı. Fakat Karadeniz ekibi beklentileri tersine çevirdi, 62. dakikada Emre Kılınç fileleri sarstı, skora denge geldi.

En fazla kurtarış yaptığı maç

Sarı-Lacivertliler rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttu. Karadeniz temsilcisinin kalesine 7'si isabetli 24 şut geldi. Bunlardan biri gol olurken Kocuk da tam 6 kurtarışa imza attı. 28 yaşındaki file bekçisi, Fenerbahçe karşısında 6 kurtarış yaparak bu sezon en fazla kurtarış yaptığı Süper Lig maçını oynadı.

'1 puan için mutluyuz'

Maçın ardından konuşan Okan Kocuk, "Burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Erken bir gol yedik. Golden sonra oyunu tutmayı başardık. Burada gerçekten puan ya da puanlar almak çok zor. Fenerbahçe çok baskılı oynuyor. 1 puan için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda seri galibiyetler istiyoruz" sözleriyle mücadeleyi değerlendirdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER