'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz'

'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz'

Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz' projesi geliştirerek anne ve anne adaylarını terör hakkında bilgilendirdi.


Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör ile silahlı olduğu kadar silahsızda mücadele ediyor. Bu çerçevede şubede kurulan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği ekipleri ''Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz' projesi geliştirdi. Bu proje çerçevesinde terör ekipleri anne ve anne adaylarını terör hakkında bilgilendirmeye başladı. Terör polisleri okulların konferans salonlarında anne ve anne adaylarıyla bir araya gelerek, onlara teröristlerin nasıl elaman kazandığını çocuklara ve gençlere okullarda nasıl tuzak kurduğunu anlattı. Terör polisleri son yıllarda bütün hayatı içine alan ve herkesin kullandığı sosyal medyayı da teröristlerin çok iyi kullandığını bu kanaldan da gençleri kandırıp kendi ağlarına düşürmeye çalıştığını anlatarak, anne ve anne adaylarına, şu önerilerde bulundu:
'Terör örgütleri eleman temin ederken son yıllarda daha çok, sosyal medyayı kullanıyor. Örgütler yaptığı etkinlik ve yalan haberlerle gençleri kendi ağlarına çekmeye çalışıyor. Gençleri kendi çıkarları uğruna kullanarak onların milli ve manevi değerlerini yıpratıyor. Dolayısıyla anne, baba ve aile bağlarını zayıflatarak gençleri yuvalarından uzaklaştırıp, devletimize, bayrağımıza karşı gençlerin zihinlerini zehirleyip, devlete ve bayrağa düşman etmeye çalışıyorlar. Buna karşı duyarlı olunmalı ve çocuklarınızdaki en ufak bir değişikliğe karşı dikkat etmelisiniz.'

EN ÇOK OKUNAN HABERLER