İlkadım'ın Doktoru Yılmaz Karagöz

İlkadım'ın Doktoru Yılmaz Karagöz

AK Parti Samsun İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı OP. DR. Yılmaz Karagöz'den Samsunsonhaber'e ziyaret.

Genel Cerrah olarak yıllarca Samsun'da hizmet veren ve özel bir hastanede Başhekim olarak görevine devam eden OP. Dr. Yılmaz Karagöz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Karagöz, Samsunsonhaber'i ziyaret ederek Genel Koordinatör Yusuf Demircioğlu ile görüştü.

İlkadım'ın konuşulduğu ziyarette Karagöz, "45 yılı aşkındır hekimlik yapıyorum. Samsun'da görev yaptığım dönemde bu şehrin sorunlarını çok yakından inceleme ve tanıma fırsatı yakaladım" diyerek İlkadım ilçesindeki sorunları çok iyi bildiğini ve kentin geleceğe taşınması ile ilgili çalışmalarının hazır olduğunu belirtti.


Yılmaz Karagöz, "Öncelikle acil olarak çözüme kavuşturulması gereken konular var. Biz, ilkadımlılarla birlikte bu sorunları çözmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsunsonhaber Genel Koordinatörü Yusuf Demircioğlu, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Karagöz'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER