VM Medical Park Samsun'dan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun'dan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle farkındalığı artırmak amacıyla 'Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi düzenlendi.

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği ve 112 Life iş birliği ile VM Medical Park Samsun Hastanesi lobisinde 'Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi'ne ev sahipliği yaptı.

Hastane misafirleri ve personeli tarafından yoğun ilgi gören kermes, çok sayıda kişi tarafından ziyaret edildi. Kermese hastane yöneticilerinden Genel Müdür Akif Kırbaş, Başhekim Şafak Aygül, Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst ve Medikal Direktör Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu da katıldı.

"Ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"

Görme engelli bireylere destek sağlamak amacıyla gıda satışının gerçekleştirildiği kermese ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Akif Kırbaş, "Engelli bireylere destek olmak, hastanemiz için son derece değerlidir. Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği ve 112 Life'a emekleri; doktorlarımıza, çalışanlarımıza ve misafirlerimize  kermese katkıları için teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

VM Medical Park Samsun'dan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER