Samsun CHP'de kritik toplantı

Samsun CHP'de kritik toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, Atakum ve İlkadım Belediye Başkan adayını ön seçim yapılması kararı almıştı. Bugün CHP Samsun İl Başkanlığı'nda yapılacak toplantı ile ön seçimin hatları ve kimlerin ön seçimde yarışacağı belirlenecek.

Samsun'da CHP'nin İlkadım ve Atakum Belediye Başkan adayının kimler olacağı merakla beklenirken, Samsun il ve ilçe teşkilatlarında İlkadım ve Atakum için ön seçim yapılması kararı çıkmıştı. 21 Ocak'ta yapılacak ön seçimiçin bugün adaylar Samsun İl Başkanlığı'na davet edildi. Gerçekleşecek toplantı ile ön seçim öncesi detaylarlar belirlenecek ve aday adayları ile fikir alışverişinde bulunulacak.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, yapılacak önseçimin sadece aday belirleme niteliği taşımadığını ifade ederek, " Önseçimde bütün tabanımızın görüşlerini almayı amaçlıyoruz. Bu tabanı sandıklar açılanacaya kadar fiilen seçim çalışmalarına ortak etmeyi hedefliyoruz. Yerel seçimde sandıklar kapanıp, YSK'da oy sayım bitene kadar tüm üyelerimizle fiilen çalışmak istiyoruz.İki ilçede toplam 7 binin üzerinde üyemiz var. Biz bu 7 bin üyeyi mobilize etmek istiyoruz. Onların fikir ve görüşlerini önemsiyoruz. Üyelerimiz, hangi aday adayına destek veriyor ise önseçimde oy vermeye davet ediyoruz. Sandıktan hangi aday çıkarsa inanıyorum ki kenetlenip, Atakum ve İlkadım Belediyeleri alacağız." diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER