Samsunspor'dan Sonra Bir Sürü Kulüp Daha...

Samsunspor'dan Sonra Bir Sürü Kulüp Daha...

FIFA'dan transfer cezası alan Samsunspor'un yanına çok sayıda Türk kulübü daha eklendi. Bunlardan 6 tanesi Süper Lig'den...

FIFA, transfer yasağı alan kulüplerin listesini açıkladı. Açıklanan listede yer alan Süper Lig kulüplerinin sayısının fazlalığı ise dikkat çekti.

FIFA, transfer yasağı alan kulüplerin listesini yayınladı. Yayınlanan listede hem ulusal hem de uluslararası transfer yasaklarına da yer verildi.

FIFA, futbolcuları ve kulüpleri bilgilendirmek istediğini açıkladı.

FIFA'dan transfer yasağı alan kulüplerin arasında pek çok Türk kulübü yer alıyor. FIFA'nın paylaştığı listede en fazla transfer yasağı alan kulüpler sıralamasında Türk kulüplerinin açık ara birinci sırada yer alması da dikkat çekti.

FIFA'dan transfer yasağı alan ülke federasyonlarının sıralaması ise şu şekilde; Türkiye 24, Çin 24, Yunanistan 19, İran 13, Fas 12.
FIFA'nın yayınladığı liste hakkında henüz Türkiye Futbol Federasyonu'ndan herhangi bir açıklama gelmedi.

Süper Lig'den 7 ekip de transfer yasağı cezasına çarptırılan takımlar arasında yer aldı.

İşte Türkiye'den transfer yasağı alan kulüpler:

Adana Demirspor, Adanaspor, Akhisarspor, Alanyaspor, Alg Spor, Altay, Antalyaspor, Bursapor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Gaziantepspor, Giresunspor, Hatayspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu Spor Kulübü, Ankaragücü, Samsunspor, Tuzlaspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER