İnternetten Hayvan Ticareti Yapan Samsunlu Gençlere Bodrum'da Korkunç Tuzak

İnternetten Hayvan Ticareti Yapan Samsunlu Gençlere Bodrum'da Korkunç Tuzak

Samsun'un Bafra İlçesi Dededağ Mahallesi'nde hayvan ticareti yapan gençler internetten anlaştıkları alıcılara malları teslim etmek için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gittiler. Burada alıcıların tuzağına düşen gençler canlarını zor kurtardı.

Samsun'un Bafra İlçesi Dededağ Mahallesi'nde hayvan ticareti yapan gençler Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde olduğunu söyleyen alıcılar ile anlaşıp 17 buzağıyı teslim etmek için gittiler. Burada alıcı kılığındaki kişiler Samsun Dededağlı gençleri Bodrum Gölköy'de bir araziye götürdü. Hayvanlarını teslim edip paralarını alacaklarını zanneden gençler aslında tam da bir tuzağın ortasına düştüler.

Alıcı kılığındaki kişiler ıssız alanda silah ve bıçak çekerek Samsunlu gençleri darp ettiler. Gençlere üstü branda ile örtülü bir çukur gösteren gaspçılar iddiaya göre "Tek gelseydiniz öldürüp buraya atacaktık" dediler. Gaspçılar daha sonra 15 buzağıyı ve gençlerin üzerindeki cep telefonu gibi değerli eşyaları alarak oradan uzaklaştılar.

Dededağlı Sefa Erdoğan, Recep Tahir Güneş ve Hakan Aydoğan isimli gençler olayın şokunu üzerlerinden attıktan sonra kendi çabaları ile jandarmaya ulaştılar. Jandarma gaspçıların Güvercinlik çevresinde olduğunu tespit ederek operasyon başlattı. Gaspçıları kıskıvrak yakalayan jandarma 15 buzağıyı da bularak sahiplerine teslim etti.

Gençler Türkiye Cumhuriyeti'nin 81 iline bu işi yapmakta olduklarını ancak böyle bir şeyin ilk defa başlarına geldiğini söyleyerek; "Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı'nın bu işe el koymalarını rica ediyoruz"  dediler.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER