Hasan Togar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle bir araya geldi

Hasan Togar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle bir araya geldi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Samsun'da görev yapan yazılı ve görsel basının temsilcileri ile bir araya geldi.

Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaş için yapılan bütün hizmetlerin içinde gazetecilik mesleğinin son derece önemli bir yeri olduğunu belirtti. Samsun'da görev yapan bütün basın mensupları ile çok güzel bir hizmet dönemi geçirdiklerine değinerek, bütün basın mensuplarına teşekkür eden Hasan Togar, "Biz sizinle birlikte hizmetimizin daha geniş kitlelere yayılmasına şahit olduk. Bu nedenle sizlerle birlikte çalıştık. Bunun için size teşekkür ediyorum" dedi.

Togar; "Sosyal belediyecilikte Karadeniz'de emsalimiz yok"

Tekkeköy Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlere de değinen Hasan Togar, özellikle sosyal belediyecilikte yaptıkları hizmetin Karadeniz'de emsalinin bulunmadığını söyledi. Togar, "Yaptığımız sosyal belediyecilik hizmetinin Karadeniz'de emsali yoktur. Bilenler, Tekkeköy'ün 10 yıl öncesini de bilir 10 yıl sonrasını da bilirler. Oransal anlamda en çok göç alan ilçeyiz. Her gönüle dokunduğumuza inanıyorum. Karadeniz'de sosyal belediyecilikte yarış kabul etmem. Açık ara öndeyiz. 600'e yakın ailenin yaşamına bire bir dokunduk. Hiçbir şeyi olmayan insanlara yardımcı olmaya çalıştık, çalışıyoruz" diye konuştu.

Hasan Togar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle bir araya geldi

Belediye başkanı olmadan önce ne konuştuğunu unutan ve çevresinden bu yönüyle uzaklaşan kimselerin sonradan kendisine de yabancılaştığını ve makamlara layık olmadığını belirten Hasan Togar, "İnsanlar bizleri söylediğimiz sözler ve verdiğimiz sözler üzerinden belirli yerlere getiriyorlar. Benim hayalim, neler yapmışız karşılığı nedir diye hizmet ettiğimiz yerlerde rahatça ve huzurlu bir şekilde bu görevi bıraktıktan sonra da dolaşabilmektir" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER