İki takımın koyu taraftarından örnek program

İki takımın koyu taraftarından örnek program

Toplumsal yaşamı ilgilendiren konulara eleştirel yaklaşım tarzı ve yorumları ile gündem olan Yusuf Demircioğlu, Samsunshonhaber'de Gündem Programının bu haftaki konuğu Yazar ve Seyyah Harun Çelik ile birlikte, Perşembe günü oynanacak olan Trabzonspor-Samsunspor maçı öncesi taraftar kimliği üzerinden bir sohbet gerçekleştirdi.

Samsunspor-Trabzonspor karşılaşması öncesi Samsunspor taraftarı Moderatör-Matematiksel İstatistikçi Yusuf Demircioğlu ile Trabzonspor taraftarı Yazar ve Seyyah Harun Çelik iki takımın taraftarına seslendiler; "Gaza ve dolduruşa gelmeyin, spor dostluk ve kardeşliktir. Samimi taraftarlar bu takımların gerçek sahipleridir. Herkes her yerde medeni ve özgürce takımını destekleyebilmelidir."

Türkiye'de futbolun Fairplay'lik örneklere ihtiyaç duyduğunu dile getiren Yusuf Demircioğlu ve Harun Çelik, Türk futbolundaki şiddetin özellikle bir kısım Samsunspor ve Trabzonspor taraftarları arasında uzun yıllardır sürdürülen örneği ile olumsuz sonuçlar ortaya koyduğunu dile getirerek, özellikle gerçek taraftarların, sosyal medyada yapılan provokasyonlara inanmamaları çağrısında bulundular.

Taraftarlar takımların gerçek sahipleri olduğunun dile getirildiği ve birçok ilgili konunun konuşulduğu programı izlemek için lütfenTIKLAYINIZ!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER