Ekvator Enerji ile Altekma SK arasında spornsorluk anlaşması

Ekvator Enerji ile Altekma SK arasında spornsorluk anlaşması

Ekvator Enerji, Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Ligi'nde mücadele eden İzmir temsilcisi Altekma Spor Kulübü ile forma kol sponsorluğu için anlaştı.


Voleybolda İzmir'in önemli temsilcilerinden olan Altekma SK ile Türkiye'nin 81 ilinde müşterilerine elektrik tedarik hizmeti sunan Ekvator Enerji arasında Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi 2023-2024 sezonu için sponsorluk anlaşması imzalandı. Yeni sezonda şampiyon olarak Efeler Ligi'ne geri dönmeyi hedefleyen Altekma SK, Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Ligi'ndeki müsabakalarında formasının kolunda Ekvator Enerji logosunu taşıyacak.
Sponsorluk ile ilgili konuşan Ekvator Enerji Pazarlama ve İş Geliştirme Yönetmeni Arda Tunca, genç oyunculara yaptığı yatırımlarla voleybola önemli katkılar sağlayan Altekma SK'ya destek vermekten mutluluk duyduklarını, şampiyonluk yolunda genç sporcuların enerjisine inandıklarını ifade etti.
1.Lig'de zirve yarışındaki iddiasını son 5 maçını kazanarak gösteren ve 3 sezondur mücadele ettiği Efeler Ligi'ne dönüş sinyalleri veren Altekma SK Başkanı Melih Sebastien Durmuş anlaşma ile ilgili düşüncelerini; 'Ekvator Enerji ile yaptığımız bu birliktelik umarım şampiyonlukla sonuçlanır. Hedefimiz yeniden Efeler Ligi'ne çıkabilmek. Bu yolda bize destek olan Ekvator Enerji'ye teşekkür ediyoruz' şeklinde belirtti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER