Samsunspor için fırsat haftası!

Samsunspor için fırsat haftası!

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Samsunspor için fırsat haftası. 18 puanla ligin 17. sırasındaki Samsunspor, 3 puanlık bir galibiyet durumunda kendisini ligin orta sıralarına atabilecek ve böylece düşme hattından da uzaklaşmış olacak.

Trabzonspor ile Samsunspor, erteleme maçında karşı karşıya gelecek. Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak. 3 puanlık bir Trabzonspor galibiyeti Samsunspor'u ligin üst sıralarına yükseltecek ve hatta düşme hattından da uzaklaştırmış olacak. Süper Lig'de 18 puanla 17. sıradaki Samsunspor'un 20 puanla 12. sıradaki MKE Ankaragücü arasındaki puan farkının sadece 3 puan olması mutlak bir galibiyet durumunda Samsunspor için fırsat olarak görülüyor.

Perşembe günü oynanacak karşılaşmada Samsunspor, Trabzonspor deplasmanında galip geldiği takdirde kendi evinde oynayacağı Sivasspor'u da yenmesi durumunda tamamen moral bulup uzun süre hasret kaldığı süper ligdeki eski günlerine dönme fırsatını da yakalamış olacak.  

Samsunspor için fırsat haftası!

Mücadele öncesi iki takımın son durumu

Deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 33 puanla 3. sırada yer alıyor. Samsunspor ise ligdeki son maçında Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekip 18 puanla 17. sırada konumlanmış durumda.

Trabzonspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor ile Samsunspor arasında 11 Ocak Perşembe günü Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Trabzonspor ile Samsunspor arasında 57. randevu

Bordo mavili ekip, Samsunspor ile daha önce 56 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor söz konusu maçlarda 36 galibiyet ve 10 beraberlik elde ederken, 10 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Trabzonspor ile Samsunspor son olarak 11 Aralık 2022'de Türkiye Kupası 5. tur maçında karşı karşıya gelmiş, Trabzon'da oynanan müsabakayı bordo mavili ekip 3-0 kazanmıştı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER