Dar gelirli için evlenmek imkansız hale geldi! Bu nasıl çalgıcı fiyatı?

Dar gelirli için evlenmek imkansız hale geldi! Bu nasıl çalgıcı fiyatı?

Evlenmeden önce bir kez daha düşünün ve en ince ayrıntısına kadar harcama kalemlerinizi programlayın. Çünkü evlenmek bugünün Türkiye'sinde hiç de kolay bir şey değil. Sadece çalgıcı masrafı 10 binleri aşıyor.

Türkiye'de parası olanlar bir tarafa dar gelirli insanların, ya da asgari ücretli bir kimsenin evlenmesi neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Sadece bir düğünün çalgıcı masrafı 10 binleri aşıyor. Hayalini kurduğunuz bir evlilik için gerekli olduğunu düşündüğünüz bir düğün için mekandan organizasyona, gelinlikten davetiyeye kadar ihtiyaç duyacağınız her detay için günlerce düşünseniz dahi, dar gelirli ya da asgari ücretliyseniz mutlaka bir yerde canınızı sıkacak bir aksilikle karşılayabilirsiniz. Çünkü, düğün sürprizlerle doludur. Pastayı kesmek için getirecek kişinin bahşişi, bıçağı uzatanın bahşişi, çiçeği getirenlerin bahşişi, gelin ve damat odasının kapısını bekleyenlerin bahşişi bir tarafa sadece bir düğünde çalgıcı masrafı 10 binleri aşıyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Müzisyenler için 2024 yılı fiyat tarifesini açıkladı. Bu açıklamaya göre, bir kişinin düğün yapması sadece müzisyenlere vereceği fiyat üzerinden dahi hayal kırıklığı ile başlıyor.

İşte o liste:

Dar gelirli için evlenmek imkansız hale geldi! Bu nasıl çalgıcı fiyatı?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER