Bilirkişi Raporu'nda Samsun gündemi masaya yatırıldı

Bilirkişi Raporu'nda Samsun gündemi masaya yatırıldı

Bilirkişi Raporu'nda Samsun'un otopark sorunu ve Astoria Grande adlı kruvaziyer gemisi ile Samsun'a gelen turistlerin potansiyelinin yeterince değerlendirilememesi masaya yatırıldı.

Samsunsonheber'de 'Bilirkişi Raporu' yeni bölümüyle Samsun'un kanayan iki yarasını gündeme taşıdı.


Samsun'da üç farklı meslek grubunun deneyimli isimlerinin bir araya geldiği 'Bilirkişi Raporu' adlı programın yeni bölümü yayınlandı.

Önceki Dönem Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz, Önceki Dönem Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ziraat Mühendisi Hayati Tosun, ve Önceki Dönem Samsun Mimarlar Odası Başkanı Mimar İshak Memişoğlu tarafından gerçekleştirilen "Bilirkişi Raporu" adlı programda Samsun'daki konuların öncelikle imar, tarım, ziraat, kamusal alan, adalet ve hukuk ekseninde ele alınıp değerlendirilmesini ön plana çıkaran programda İshak Memişoğlu Samsun'un çözülemeyen otopark konusunda açıklamalarda bulunurken Hayati Tosun ise girdi maliyetleri, kötüye giden ekonomi ve küresel ısınma nedeniyle 2024 yılında gıda giderlerimizin daha da yükseleceğini söyledi.


Önceki Dönem Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz ise, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin, Anayasa'nın 153/6. Maddesi kapsamında uygulanabilecek bir kararın var olmadığını belirterek AYM'nin kararına uyulmamasına karar vermesini değerlendirdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER