Zincir marketlerde fiyat değişimi son hızıyla devam ediyor!

Zincir marketlerde fiyat değişimi son hızıyla devam ediyor!

Zincir marketler yeni asgari ücretin belirlenmesinden hemen sonra, memura ücretlerine ve emeklilere yapılan zam oranlarına yönelik açıklanmaların ardından, zincir marketlerden beklenen hamle geldi. Kameralara yansıyan bir görüntü bütün çıplaklığı ile olayı gün yüzüne çıkardı.

Zincir marketler çalışanları etiketlerini değiştirerek, zamlı etiketleri yetiştirmek için adeta yarışa girdiler. Zincir marketler, yeni asgari ücretin açıklanmasının ardından hızla fiyat etiketlerini değiştirerek adeta bir dizi zamlı ürünü raflara yerleştirme telaşına girdiler. Bir zincir marketteki çalışanların mesai bitiminde kepenkleri kapattıktan sonra, yeni etiketleri değiştirme telaşı vatandaşlar tarafından görüntülendi.

2024 yılı asgari ücretin belirlenmesinin ardından yeni memur maaşları ve emekli ücretlerine yönelik açıklamalardan sonra zincir marketlerden de beklenen hamle geldi. Vatandaşların sürekli etiketlerin değiştirildiğine yönelik eleştirilerde bulunduğu zincir marketlerin birinde çekilen görüntü adeta infial yarattı. Mesai bitiminden sonra kepenklerin kapatılmasının ardından çalışanların etiketleri değiştirme çabaları kameralara yansıdı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER