Samsun'da ekmeğe zam mı geliyor?

Samsun'da ekmeğe zam mı geliyor?

Sürekli artış gösteren girdi maliyetlerindeki rakamlar nedeniyle Türkiye'de bazı büyükşehirlerde ekmeğe yapılan zam, Samsun'da da ekmek fiyatlarında değişiklik olup olmayacağı konusunu akıllara getirdi. Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit açıklama yaptı.

Girdi maliyetlerindeki artış ve gıda fiyatlarındaki önlenemeyen yükseliş halkın en çok tükettiği gıda olan ekmeğin fiyatının da sürekli değişmesine neden oluyor. Samsun'da 7,5 TL'den satılan ekmek zamlanacak mı? Vatandaşlar Samsun'da ekmeğe zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit açıklama yaptı. Peki, Samsun'da ekmeğe ne zaman zam geliyor?

Ankara başta olmak üzere Türkiye'de birçok ilde ekmek fiyatlarındaki zamlı tarifeler birer birer açıklanıyor. Ülke genelinde duyurulan ekmeğe yapılan zamlar dikkat çekiyor. Yeni yılla birlikte halkın en çok tükettiği ekmeğe de zam üstüne zam geliyor. Tüketicilerin gündeminde yer alan zamların ardından, Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit'ten zam açıklaması geldi.

Samsun'da ekmeğe zam mı geliyor?

ZAM AÇIKLAMASI GELDİ

Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, "Bizim elimizde olmayan bir maliyet sorunu her zaman için gündemimizde olan bir konudur. Doğalgaz, akaryakıt, elektrik, su ve işçi masrafları konusu her zaman için değişkenlik arz edebiliyor. Şu anda son fiyat tarifesiyle fırıncılarımız çalışıyorlar ancak önümüzdeki haftaya girdiğimizde zamla ilgili bir gündemimiz olacak" diye konuştu.

ÖZEL HABER-Samsunsonhaber

EN ÇOK OKUNAN HABERLER