Yüksel Yıldırım: 'Hocaların kurbanı olduk'

Yüksel Yıldırım: 'Hocaların kurbanı olduk'

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRT Spor'da Futbol Anadolu programına konuk oldu. Yüksel Yıldırım, transfer yasağı ve merak edilen birçok konuda açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'da Futbol Anadolu programına konuk olan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'in ilk haftalarındaki puan kaybının nedenleri, transfer yasağı ve merak edilen birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'e büyük umutlarla başladıklarını ancak birçok talihsiz olayla karşılaştıklarını belirten Yüksel Yıldırım, "Dediğiniz gibi görünün köy kılavuz istemez. Lig'e büyük umutlarla başlamıştık. Hüseyin Eroğlu hocamızla devam etme kararı ve onun talebi doğrultusunda 3-5-2 sistemine uygun transferlerle lige başladık. Hocamız da bize ilk 10'da olacağız demişti. Ama gördük ki, Süper Lig başka bir ligmiş. Biz alt ligde mücadele ettikten sonra gelmiştik süper lige ama ilk maçlar zordu. Onun sonucunda hoca değişikliğine gitmek durumunda kaldık. Hedefimiz üst sıralar olmasına rağmen, bizim sadece 1 puanımız vardı. Bir yanlışlık oldu. Bunu düzeltmek için tek yapabileceğimiz şey hoca değişikliğiydi. Bizde Türkiye'de ilk olarak Sergen Yalçın ve sonrasında Rıza Çalımbay ile görüştük. Her ikisinden de olumsuz yanıt alınca biz de yurt dışında araştırmalarımızı yaptık. Araştırmalarımızda bulunduğumuz kaotik ortama en uygun hocanın Markus Gistol olduğuna kanaat getirdik" dedi.

Başkan Yüksel Yıldırım'ın katıldığı programdaki açıklamalarını izlemek için lütfen TIKLAYINIZ!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER