Sarıkamış Kayak Merkezi'nde tatilciler yeni yıla Merve Özbey ile 'merhaba' dedi

Sarıkamış Kayak Merkezi'nde tatilciler yeni yıla Merve Özbey ile 'merhaba' dedi

Sarıkamış Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistler, Merve Özbey'in şarkılarıyla yeni yıla 'merhaba' dedi.


Sarıkamış Kayak Merkezi ve oteller bölgesinde yeni yıl kutlamaları renkli geçti. Yerli ve yabancı turistler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla kayağın ve kış turizminin merkezi Sarıkamış'ta girmeyi tercih etti. Kayak merkezinde otellerde havai fişek gösterileri, uçurulan dilek balonları, halk oyunları gösterileri, oryantal şov ve sanatçı Merve Özbey'in şarkıları ile yeni yıl karşılandı. Yeni yıla Sarıkamış'ta giren yerli ve yabancı turistler unutulmaz bir gece yaşadı.
Başarılı sanatçı Merve Özbey, yılbaşına özel programı ve repertuarı ile Sarpino Mountain Hotel'de sahne aldı. Birçok gösteri ve etkinliğin yer aldığı özel yılbaşı programında misafirler, havai fişek ve dans gösterileri eşliğinde yeni yıla 'merhaba' dedi. Eğlenceye katılan konukların ortak temennisi, barış ve kardeşlik oldu. Sanatçı Merve Özbey, Türkiye'nin en güzel pistlerinin bulunduğu Sarıkamış Kayak Merkezi'ne kayakseverleri davet etti.
Sarpino Mountain Hotel işletmecisi Nihat Özsezer ise yeni yılın ülkemize huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek, 'Bu yıl düzenlemiş olduğumuz yeni yıl etkinlikleriyle Sarıkamış'a gelen yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşatmak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz' dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER