Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükekşi'nin istifasını istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükekşi'nin istifasını istedi

Süper Kupa rezaletinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenen hamle! Mehmet Büyükekşi için yolun sonu.

Türk futbolu bugün tarihi bir akşam geçiriyor. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçı, Suudi Arabistan yönetiminin Atatürk forması ve pankartından rahatsız olması nedeniyle iptal edildi. İki takım da maça çıkmadı. Stadyumda İstiklal Marşımız ıslıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen hamle geldi. İşte son dakika haberinin detayları.

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi öncesi yaşanan skandallar sonrası iki takım da maça çıkmadan yurda dönmeye karar vermişti. Oda Tv'nin haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifasını istedi.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ İÇİN YOLUN SONU!

Yaşananların ardından Odatv'nin edindiği bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Futbol Federasyon Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istedi.

Süper Kupa maçına giden bazı taraftarlar da "Formada Atatürk var diye bizi dışarı çıkardılar. Bizzat TFF'nin kararı olduğunu söylediler" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Mynet

EN ÇOK OKUNAN HABERLER