Canik'te annelere özel seminer

Canik'te annelere özel seminer

Samsun'un Canik ilçesinde 'Her Anne Bir Okul' eğitim seminerleri devam ediyor.


Aile içi iletişim ve anne çocuk ilişkisi temelinde birçok konunun ele alındığı 'Her Anne Bir Okul' başlıklı eğitim seminerinin 2. dönemi olan 'Her Anne Bir Okul Kimliğin Tohumları' eğitim semineri, ilçedeki kadınlara özel 5 farklı başlıkta düzenlenecek.

'Aile yapısı ne kadar sağlam olursa, toplum da o kadar güçlü olur'
İlçede farklı alanlarda programlar gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'İlçemizde tüm vatandaşlarımıza hitap eden programları gerçekleştirmeye devam ederken, aynı zamanda hanım kardeşlerimiz için programlar düzenliyoruz. Bir toplumda aile yapısı ne kadar sağlam olursa, toplum da o kadar güçlü olur. Sağlam bir aile yapısında yetişen çocuklarımız da örnek bireyler olarak topluma katılır. Aile ile ilgili çok önemli kavramları eğitim konusu olarak işlediğimiz 'Her Anne Bir Okul' eğitim semineri programımızda, uzman isimleri hanım kardeşlerimizle buluşturuyoruz. İlçemizde; aile yapısı sağlam bir toplum ve insanlığa katkı sunan örnek bireyler yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.
Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 'Her Anne Bir Okul Kimliğin Tohumları' eğitim semineri ile ilgili detaylı bilgiye Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER