Samsunspor'da bu fotoğraf ortalığı karıştırdı

Samsunspor'da bu fotoğraf ortalığı karıştırdı

Samsunspor'da son günlerde kara haberler ard arda gelirken şirkette cümbüşlü eğlencenin fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Samsunspor, Konyaspor beraberliği ve ardından Alanyaspor mağlubiyeti ile Trendyol Süper Lig'de ilk devreyi düşme hattında tamamladı. Öte yandan CAS kararı sonrası iki sezon transfer yasağı da alan Samsunspor zor günlerden geçiyor. Ancak, usta gazeteci Davut Aktaş'ın gündeme taşıdığı haberde yer alan fotoğraflar Yılport Samsunspor İcra Kurulu üyeleri olan Yönetim Kurulu Başkanvekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan'ın kulüp çalışanlarıyla birlikte şirket binasında "sazlı sözlü cümbüş yaptığını gözler önüne serdi.

Samsunspor'da bu fotoğraf ortalığı karıştırdı

Bu fotoğraflara sosyal medya üzerinden cevap veren Mehmet Soykan 19 Aralık tarihinde Kasımpaşa maçı sonrası yapılan "yılsonu personel moral yemeği" diyerek savunma yaptı. Bu açıklama ise kafadaki soru işaretlerini daha da arttırdı.

Öncelikle Soyakn'ın açıklamasında; " Rahmetli Erkanat ın başlattığı ,şirket personelinin el emeği ile organize ettiği yılsonu personel moral yemeğini kişisel savaşa dönüştürmeyi, bundan medet umarak taraftarımızın aklını algısını bu kadar hafife almayı..aklı selim herkesin vicdanına bırakıyorum." şeklindeki ifadeleri ile vefat etmiş olan Mustafa Erkanat'ın adını bu olaya karıştırarak yaptıklarını hoş göstermeye çalışmaları taraftarın tepkisini daha fazla arttırdı.

Samsunspor'da bu fotoğraf ortalığı karıştırdı

Üstelik 19 Aralık tarihinde yapılan bir yıl sonu personel moral yemeği ise Yılport Samsunspor'da 8 personel mi var? dedirtti. Yıl sonu moral yemeğinde diğer çalışanlara yer verilmemesi "şirket içinde gruplaşma ve ayrımcılık mı var?" sorusunu akıllara getirdi.

Görüntülerde cümbüşün Samsunspor'un şirket ofisinde olması, ofisin eğlence mekanına dönüştürülmesi ise sosyal medyada başka bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Samsunspor'da bu fotoğraf ortalığı karıştırdı

EN ÇOK OKUNAN HABERLER