Samsunsonhaber'de Gündem: Hastalığı nedeniyle işinden atılan şoför Musa Elmas

Samsunsonhaber'de Gündem: Hastalığı nedeniyle işinden atılan şoför Musa Elmas

Samsunsonhaber'de Yusuf Demircioğlu ile Gündem'in konusu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde otobüs şoförü olarak çalışırken, hastalığı nedeniyle işine son verilen Musa Elmas'tı.

Hastalığı bahane gösterilerek işine son verilen Musa Elmas'ı gündeme alan Yusuf Demircioğlu, Samsunsonhaber'de ele alınan konuyu bu kez farklı bir biçimde ele aldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde otobüs şoförü olarak çalışan Musa Elmas, sefer esnasında rahatsızlandığı için aracını kenara çekerek 112'yi aramış ve yolcuları olası bir tehlikeden koruyarak takdire değer bir görev yetiren getirdikten sonra tedavi için hastaneye gitmişti. Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra kendisine epilepsi tanısı konulan Musa Elmas, epilepsi hastası olduğu için ise Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işten atılmıştı.

Hastalık nedeniyle eşinden atılma gerekçesini eleştiren Yusuf Demircioğlu, ilaçla tedavisi mümkün olmasına rağmen böylesi uygulamanın yanlış yönlerini, büyükşehir belediyesinde yaşanan diğer olaylarla kıyaslayarak ele aldı.

Musa Elmas, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile görüşüp kendisine, hastalığının ilaçlarını düzenli kullandığı takdirde çalışmasına engel bir durum oluşturmayacağını belirtmesine rağmen Başkan Demir'den, "Çok geçmiş olsun, ailene selam söyle" cevabını almış ve bu cevaba karşı çok üzgün olduğunu dile getirmişti.

Samsunsonhaber'de Gündem: Hastalığı nedeniyle işinden atılan şoför Musa Elmas

EN ÇOK OKUNAN HABERLER