Serhat Türkel Atakum'da anlattı dayılar okey oynadı

Serhat Türkel Atakum'da anlattı dayılar okey oynadı

Giresun'da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anında yaşananlar halktan kopuk siyasilere bakışı göstermişti. Benzeri olay Samsun'da Serhat Türkel'in başına da geldi.

Giresun'da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anında yaşananlar kendilerini sadece seçim zamanı hatırlayan siyasilere vayandaşın bakışını tüm Türkiye'ye göstermişti. 27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylar Giresun'da seçim gezilerini sürdürürken Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk,kıraathanede oyun oynayan vatandaşların bulunduğu masaya geldiğinde ise bir vatandaşla tokalaşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Bir elinde oyun kağıtları olan vatandaş diğer eliyle de tokalaşmak isteyen vekilin elini tutmuştu.

Aynı olay CHP'den Samsun Atakum Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayarak talip olan Serhat Türkel'in başına da geldi. Atakum'da vatandaşla seçim çalışmaları kapsamında buluşmaya karar veren Türkel girdiği bir kıraathanede oyun oynayan vatandaşların bulunduğu masaya geldi. Burada kendini anlatmaya çalışan Türkel konuşurken vatandaşlar ilgisiz biçimde okey oynamaya devam ettiler.

Serhat Türkel Atakum'da anlattı dayılar okey oynadıKomşularınızla tanışmak yeni mi aklınıza geldi?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER