İl Başkanı Aksoy, İlkadım İlçe teşkilatının istifa nedenini açıkladı

İl Başkanı Aksoy, İlkadım İlçe teşkilatının istifa nedenini açıkladı

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti İlkadım ilçe teşkilatında 60 kişilik istifanın nedenini Samsunsonhaber'e açıkladı.

Parti olarak her zamanki gibi dimdik ayakta olduklarını ve yerel seçimlere hazırlandıklarını belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hakan Aksoy, "Bildiğiniz gibi son zamanlarda partimize yönelik manipülatif, bütünleşik, yer yer planlı bir saldırının olduğu gerçeği karşı karşıyayız. Ancak, biz kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda bu ülke için siyaset yapıyoruz. Dimdik ayaktayız ve yolumuza devam ediyoruz. Elbette siyasette görev değişiklikleri olabilir. Ancak, İlkadım ilçe teşkilatı normal bir görev değişikliği olacağı bilgisini önceden almış olacaklar ki, istifa kararı aldılar. Biz, yerel seçimlerde ilkadım belediye başkan aday adayı olan ilçe başkanımız Burcu Işıtan Satar'dan sonra yerine gelen arkadaşımızı yeterli görmediğimiz için görev değişikliğini bekliyorduk" diye konuştu.

İl Başkanı Aksoy, İlkadım İlçe teşkilatının istifa nedenini açıkladıİYİ Parti'de istifa dalgası: 60 kişilik İlkadım İlçe Teşkilatı istifa etti

EN ÇOK OKUNAN HABERLER