İYİ Parti'de istifa dalgası: 60 kişilik İlkadım İlçe Teşkilatı istifa etti

İYİ Parti'de istifa dalgası: 60 kişilik İlkadım İlçe Teşkilatı istifa etti

İyi Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Üst yönetimdeki istifa dalgası teşkilatlara da yayıldı. İYİ Parti'de yerel seçimlere tek başına girileceği ve ittifak yapılmayacağı açıklamalarının ardından yaprak dökümü bütün hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin işbirliği önerisi reddedilen İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Genel seçimlerin ardından İYİ Parti'de, CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği önerisinin reddedilmesiyle başlayan ve merkez teşkilatından yerel teşkilatlara yayılarak devam eden büyük istifa dalgası durdurulamıyor. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi 60 kişi, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'a tepki amacıyla istifa etti. İYİ Parti İlkadım İlçe binasında düzenlenen toplantısında 30 asil, 30 yedek olmak üzere toplam 60 yönetim kurulu üyesinin istifa ettiklerini yapılan basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdular.

İYİ Parti'de istifa dalgası: 60 kişilik İlkadım İlçe Teşkilatı istifa etti

İlkadım ilçe teşkilatı toplu olarak istifa etti

İyi Parti'de bir istifa da Samsun İlkadım ilçe teşkilatından geldi. İlkadım İlçe Başkanı yaptığı açıklamada, "Bizler, İlkadım ilçe teşkilatı olarak partimizin kuruluşundan itibaren mücadele veren bir ekibiz. Ülkemiz için her birimiz ailemizden, zamanımızdan, çocuklarımızın rızkından ayırdıklarımızı bu teşkilata ve bu şehre verdik. Uzun süredir Samsun'da yönetimsel bazda olan sıkıntıları, kol kırılır yen içinde k alır diyerek, kendi içimizde konuşarak da d6ışırayı aksettirmemeye çalıştık. Bugün teşkilatları için gecesini gündüzüne katması gerekenler, sırf koltuk sevdası için 57 vilayetten büyük, her seçimde Türkiye ortalamasından yüksek bir oy oranı olan bir teşkilatı, görevden aldırmak için uğraşmaktadır. İl Başkanı Hasan Aksoy'un kişisel ego ve ihtiraslarının partiyi Samsun'da iyice küçülttüğünü ve sıkıştırdığını üzülerek söylemek zorundayım. Siyasi teamüllerden uzak bir şekilde Samsun'u ve tüm ilçelerini, istişareden uzak bir anlayışla dizayn etme çabası durdurulamaz bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Bu nedenle hep birlikte İlkadım İlçe Yönetiminden istifa ediyoruz" diye konuştu.

İYİ Parti'de istifa dalgası: 60 kişilik İlkadım İlçe Teşkilatı istifa etti

EN ÇOK OKUNAN HABERLER