Konyaspor Maçının Saati Değişecek Mi?

Konyaspor Maçının Saati Değişecek Mi?

Samsunspor'un perşembe günü saat 17:00'de başlayacak olan Konyaspor maçının saati için TFF'ye ettiği itiraz kabul edilecek mi?

Samsunspor, Süper Lig'deki maçını Konyaspor ile perşembe günü saat 17:00'de oynayacak. Ancak TFF'nin seyircisiz oynanacak olan Ankaragücü'nü saat 20:00'de oynatırken iki şehir takımının maçını 17:00 olarak devam ettirmesi tepkilere neden olmuştu. Samsunspor Kulübü de TFF'ye başvurarak maç saatinin 20:00 olarak revize edilmesini talep etmişti. Başkan Vekili Veysel Bilen konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yapmıştı:

Takımımızın son galibiyetleri ve ortaya koyduğu futbol, taraftarımızın birliğinde büyük bir rol oynadı. Samsunspor'un maçlarında geniş taraftar desteği aldığını ve taraftarın isteklerini önemsediğimizi tekrar ifade etmeliyim. Taraftarlarımızın maç saati konusundaki taleplerini dikkate alarak federasyona başvurduk. Samsunspor'un taraftar desteğinin ligde en yüksek seviyede olduğunu biliyorsunuz. Taraftarımızın talepleri bizim için çok önemli. 12. Adam olarak gördüğümüz taraftarımızın isteği doğrultusunda federasyondan maç saatinin değiştirilmesi için talepte bulunduk."

TFF'nin bu haklı talebe nasıl bir cevap vereceği merak edilirken, kararın yarın kesinleşmesi bekleniyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER