Şiddeti alkışlayan besleme taraftara tepki!

Şiddeti alkışlayan besleme taraftara tepki!

Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruk atması sonrası spor ve siyaset camiasından üst üstte kınamalar gelmeye devam ederken, bir grup Ankaragücü taraftarının şiddeti alkışlayan hareketleri de tepkilere neden oldu.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk atarken skandal olay sonrası futbol ve siyaset camiasından tepkiler yükseldi.

Dünya'nın kınadığı skandal olayda, bir grup Ankaragücü taraftarı saldırıyı gerçekleştiren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'ya sahip çıkan ve şiddeti destekleyen hareketleri ise infial yarattı. İnfial yaratan hareketlere tepki gösteren futbolseverler, "Bu kendini bilmezler, futbolun yüz karasıdır. İşte bunlar futbolun dışındaki insanlardır. Bu kimseler besleme taraftarlardır. Besleme taraftarların futbolla tek ilgileri şahsi çıkarlarını korumaktır. Haklı ya da haksız, başarılı ya da başarısız olmak besleme taraftarın gündemi değildir! Onlar için önemli olan şey, çıkarlarının sekteye uğramamasıdır! Bir hakeme yumruk atılması, Ankaragücü takımının saygınlığına gölge düşmüş olması besleme taraftar için önemli değildir!" ifadelerini kullandılar.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER