Samsun'da otobüs yolcularının kuyruk isyanı!

Samsun'da otobüs yolcularının kuyruk isyanı!

Samsun'da Üniversite öğrencileri ve vatandaşlar, sabah ve akşam saatlerinde oluşan otobüs kuyrukları için isyan ettiler. Vatandaşlar ve öğrenciler; 'Otobüsün ne zaman geldiği belli olmuyor. Gelse de kapasitesi yetmiyor' dedi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Ballıca arasında sefer yapan R-11 otobüsünün sefer saatlerinin sürekli değişkenlik göstermesi ve yetersiz kaldığı için oluşan kuyruğa isyan ettiler.

Otobüsün duruktan hareket edeceği saatin hala belirlenmediği için ve sürekli değişkenlik gösterdiği için mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar, "İşe veya okula gidecek olan bir kimse böyle bir belirsizlikte mağduriyet yaşamaktadır. Bu çağda böyle bir şey olabilir mi? R11 (Ballıca-OMÜ) otobüsü sabah saatlerinde sürekli değişkenlik gösteriyor. İşe ve üniversiteye gidecek olan insanlar ekmek kuyruğu gibi bekletiliyor, otobüs gelene kadar kuyruklar oluşuyor. Öte yandan diğer hatlar R-10 ve R-12 hatları dakikasında kalkarken R-11 otobüsü 7.35-7.45 ve7.50 gibi aralıklarla hareket ediyor. Akşamları da saat 16.20  ve 17.20'de Engiz'den hareket ediyor. Bizler, yarım saat kuyrukta otüobüs bekliyoruz. Akşam saat 17.00'den Engiz'den öğrenci ve vatandaşların işlerine denk gelecek şekilde otobüs seferi istiyoruz. Dolmuş zulmünden kurtulalım derken R-11 zulmüne uğradık" ifadelerini kullanıyor.

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER