Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda otopark çilesi bitmiyor

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda otopark çilesi bitmiyor

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda maç öncesi ve maç sonrası yaşanan trafik çilesi bitmek bilmiyor. Yaşanan çileye ve onca şikayete rağmen yetkililer ise sessizliğini korumaya devam ediyor.

Her seferinde aynı tablo!

Samsun Yeni 19 Mayıs stadyumuna araçları ile gelip giden futbolseverlerin çilesi bir türlü bitmek bilmiyor. Futbolseverler maç öncesi ve sonrasında yaşanan trafik yoğunluğunu ve karmaşasının nedenini yanlış yönlendirmelere ve yetkililerin çözüm bulmamasına bağlıyor.

Dün oynanan Samsunspor - Kasımpaşa SK maçının Cumartesi günü mesai saatine denk gelmesi nedeniyle araç yoğunluğu olmamasına rağmen yine de taraftarların otoparkta rehin kalmasına tepkiler sürüyor.

Hemen hemen her maç sonrasında aynı çileyi yaşadıklarını dile getiren taraftarlar; "Bir her maç sonrası aynı çileyi boş yere çekiyoruz. Tek çıkış olması ve sahil tarafından çıkışın verilmemesi nedeniyle otoparktan insanlar çıkamıyor. Bu durum normal değil. Tek çıkışın olduğu yerden de tramvay geçiyor. Allah göstermesin bir sağlık sorunu yaşama durumunda, çıkış yapmak mümkün değil. Böyle bir şey olursa hesabını kim verecek" ifadelerini kullanıyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER