Zincirleme kazada yaralanan sürücü: 'Arabanın üstümden uçtuğunu gördüm'

Zincirleme kazada yaralanan sürücü: 'Arabanın üstümden uçtuğunu gördüm'

Nevşehir'de kamyon, tır ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücü, 'Arabanın üstümden uçtuğunu gördüm' dedi.


Kaza, Sümer Mahallesi Nevşehir Çevreyolu Üstat Necip Fazıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatih E. idaresindeki 50 AG 159 plakalı bims briket yüklü tır, önündeki Ramazan K. idaresindeki 63 AEB 598 plakalı kamyonu sollamak isterken kamyona çaptı. Kamyon ise çevreyoluna çıkmak için bekleyen Bayram Yüzüak idaresindeki 50 AJ 056 plakalı otomobile ve ardından bir evin duvarına çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler Fatih E. ve Bayram Yüzüak, Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tırın dorsesinde bulunan bimsler yola saçılırken, polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Yapılan temizlik çalışmasının ardından yol 1 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.
Kazaya tanık olan Hakan Özdemir, tır çarptıktan sonra kamyonun otomobile vurduğunu söyledi. Yaralı sürücü Bayram Yüzüak da, 'Yola çıkmak için sinyalimi verdim ve araçların geçmesini bekliyordum. Her şey bir anda oldu. Geriye kaçmaya vaktim olmadı. Beyaz kamyonun üzerimden uçtuğunu gördüm. Durmasına imkan yoktu. Allah yüzüme baktı da kedimi yere atabildim. Üstüme çıksa ne yapacaktık' dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER