Türkeli'de 'Yeşil Bir Gelecek İçin' uluslararası iş birliği

Türkeli'de 'Yeşil Bir Gelecek İçin' uluslararası iş birliği

Avrupa Birliği çatısı altında Sinop'un Türkeli Belediyesi ile Litvanya'nın Vilkaviskis Belediyesi ve Akademisyenler Birliği Derneği iş birliği ile iklime uyum ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmaları kapsayan projenin açılış toplantısı düzenlendi.


Türkeli Belediyesi'nin Litvanya'nın Vilkaviskis Belediyesi ve Akademisyenler Birliği Derneği ile birlikte iklim değişikliğine uyum ve sürdürülebilir enerji dönüşümüne yönelik çalışmalar yapmak için başlattığı ve Proje Koordinatörlüğünü Türkeli Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan'ın yapmış olduğu 'Yerel Endüstri ve Tarım İklim Değişikliğine Uyumunun Arttırılması' projesinin tanıtım toplantısı, Türkeli Gençlik Merkezi salonunda yapıldı.
Konferansa, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkanı Veysel Şahin, Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. İsmail Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tayfun Fındık, Üniversite Öğretim Görevlileri ile daire amirleri katıldı.
Litvanya'nın Vilkaviskis şehrinin belediye başkan yardımcısı ve teknik personelleri ile görüntülü görüşme gerçekleştirilmesinin ardından konferans sona erdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER