Şırnak Üniversitesi'nde 'Low Code eğitimi ve kariyer semineri' gerçekleştirildi

Şırnak Üniversitesi'nde 'Low Code eğitimi ve kariyer semineri' gerçekleştirildi

Şırnak Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Halk Bankası ortaklığı ile gerçekleştirilen 'Low Code Eğitim Semineri ve Sertifika Töreni' 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.


Şırnak Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Low Code Eğitim Semineri ve Sertifika Töreni'ne; Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve Halk Bankası Yönetim Kurlu Başkanı Recep Süleyman Özdil ile Halk Bankası Genel Müdürlük personeli, üniversite akademik personel ve öğrencileri katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Abdürrahim Alkış, Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Süleyman Özdil ve Halk Bankası yönetim kademesini Şırnak Üniversitesi'nde görmekten kıvanç duyduklarının altını çizerek, 'Bu gibi eğitim ve seminerlerin üniversitemize ve şehrimize katkı sağlayacağına inanıyorum' diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Halk Bankası'nın misyonu ve vizyonunu anlatan tanıtım filmi gösterildi. Tanıtım sonrası Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil bir konuşma yaptı. Gerçekleştirilen eğitimin öğrenciler için hayati bir öneme sahip olduğuna değinen Özdil, ilerleyen dönemlerde de üniversite ile buna benzer eğitim çalışmaları olacağını söyledi.
Halkbank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Olcay Atlıoğlu'nun konuşmasının ardından ise Halk Bankası Bilgi Teknolojileri Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Okan Karadağ ve İnsan Kaynakları-İşe Alım Müdürü Neşe Satıcı katılımcıların sorularını yanıtladı. Soru cevap sonrası 'Low Code Eğitimi' programını başarı ile tamamlayan öğrencilerden; Ferit İnal, Cabir Hassan, Mihriban Uslu, Fawaz Kourdogli başarı belgelerini Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil'in elinden aldı. 17 Temmuz-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 8 haftalık eğitime birçok üniversiteden öğrenci katılım gösterirken, Low Code eğitimine Şırnak Üniversitesi'nden toplamda 82 öğrenci katıldı ve eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan 42 öğrenciden dördü Şırnak Üniversitesi'nden çıktı.
'Low Code Eğitim Semineri ve sertifika töreni' hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER