Samsun Büyükşehir Cumhur İttifakı'nın hangi tarafında kalacak?

Samsun Büyükşehir Cumhur İttifakı'nın hangi tarafında kalacak?

Partilerin 31 Mart yerel seçim hazırlıkları sürerken, Cumhur İttifakının tarafları AK Parti ve MHP belediyeleri bölüştü mü? Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti'de mi, MHP'de mi olacak?

Genel seçimlerde olduğu gibi, 27 Büyükşehir Belediyesi'nin 23'ünde AK Parti, 4'ünde ise MHP'nin adaylarının destekleneceğinin konuşulduğu Cumhur İttifakı'nda, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda hangi tarafının adayının destekleneceği ise merak konusu oldu.  

Çok sayıda adayın başvurusunu yaptığı isimler için son olarak temayül yoklamasının gerçekleştirildiği AK Parti'de Samsun Büyükşehir Belediyesi Adayının kim olacağı merak edilirken, yerel seçimlere ittifakla gidecek olan MHP ve AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi için ortaya koyacağı strateji de merak ediliyor. Peki Cumhur İttifakında, Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için MHP adayı ile mi, AK Parti'nin adayı ile mi gidilecek?

Aday sürpriz mi olacak?

Mevcut Başkan Mustafa Demir'in yanı sıra çok sayıda kişinin aday adaylık başvurusunu yaptığı Samsun Büyükşehir Belediyesi için Cumhur İttifakı'nın adayı merak ediliyor.

Cumhur İttifakı'da Samsun Büyükşehir Belediyesi için AK Parti'nin adayı ile yerel seçimlere hazırlanacağı konuşulurken, 15 Aralık'tan sonra adaylarını açıklaması beklenen AK Parti'de Samsun Büyükşehir Belediyesi için belirlenecek adayın sürpriz olacağı ifade ediliyor.

SAMSUNSONHABER-ÖZEL HABER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER