Ataması iptal edilen İpekdal, müdürlük yaptığı kuruma uzman olarak atandı

Ataması iptal edilen İpekdal, müdürlük yaptığı kuruma uzman olarak atandı

Samsun'da Adnan İpekdal müdürlük yaptığı kurumda uzman oldu. Samsun'da Adnan İpekdal, müdürlük yaptığı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kurumunda 'Uzman' olarak çalışmaya başladı.

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden Rize'ye atanan ve Rize'ye yapılan ataması da iptal edilen Adnan İpekdal, uzman olarak Samsun'da kaldı.

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Rize'ye atanan, ancak Rize'ye yapılan ataması da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile iptal edilen Adnan İpekdal'ın Samsun'da kaldığı öğrenildi.

Samsun'da 'uzman' olarak kaldı!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanın Adnan İpekdal'ın geçtiğimiz günlerde Rize'ye yapılan ataması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Resmi Gazete'de yayımlanan atama ve görevden alma kararı ile iptal edildi. Samsun'dan Rize'ye ataması çıkan İpekdal'ın henüz Rize'deki müdürlük koltuğuna oturmadan atamasının iptal edilmesi gündem olurken, Adnan İpekdal'ın kendi isteği ile müdürlük yaptığı Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde 'uzman' olarak kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Gazete Gerçek

EN ÇOK OKUNAN HABERLER