CEMAR Mermer ve Traverten, 'İnovasyonun Yeni Yüzyılı' programına katıldı

CEMAR Mermer ve Traverten, 'İnovasyonun Yeni Yüzyılı' programına katıldı

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla 'İnovasyonun Yeni Yüzyılı' temasıyla gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası'na katılan Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, görüş alışverişinde bulundu.


Türkiye İnovasyon Haftası; global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden, inovasyonun fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinden kamunun en üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona dokunan tüm paydaşları bir araya getiriyor. Farklı ve yeni fikirleri geliştirerek bunları uygulamak anlamına gelen 'inovasyon' kavramı ile sürekli gelişimi misyon haline getiren Türkiye İhracatçılar Meclisi, yöntemlerinde gösterdiği gelişim ve trend izleyici değil belirleyici olma hamlesi ile değişimi kucaklayan bir konuma yerleşti.
Bu kapsamda İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Kula'dan da katılım gerçekleşti. Her geçen gün yeni bir pazarlama ağı ile uluslararası pazarda büyük bir pay sahibi olan ve Kula'dan dünyaya ihracat yapan Cemar Mermer ve Traverten'in Genel Müdürü Yusuf Yalçın da Türkiye İnovasyon Haftasına katıldı. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak çağın tüm ihtiyaçlarını içerisinde bulunduran firmanın daha da büyümesi için çalışmaları sürdüren Cemar Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen vizyon programında firma bünyesinde yürütülen çalışmaları değerlendirme fırsatı buldu. Bu kapsamda farklı iş fikirleri ile şirketin daha da büyümesi ve hem bölgeye hem de ülkeye katma değer sağlaması konusunda güzel bir yol kat ettiklerini dile getiren Genel Müdür Yalçın, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinden kamunun en üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona dokunan tüm paydaşları bir araya getiren programa katılmanın gurur verdiğini söyledi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER