AK Parti'de temayül yoklaması başladı!

AK Parti'de temayül yoklaması başladı!

AK Parti'de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından bugün erken saatlerde temayül yoklaması başlatıldı. Yoklamaya katılan AK Parti Ankara Milletvekili ve önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, temayül yoklaması sonrasında en güçlü adaylarla seçime hazırlanacaklarını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti teşkilatlarını en doğru adayı belirleyeceği temayül yoklaması başladı. AK Parti teşkilatlarının Samsun ve ilçelerinde en doğru adayı belirlemek için oy verdiği temayül yoklaması Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda sabahın erken saatlerinde başladı.

16.00'da bitecek!

Temayül yoklaması öncesi AK Parti önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu bir açıklama yaptı. Sarıeroğlu yaptığı konuşmada, "Öncelikle bugün gerçekleştirecek olduğumuz temayül yoklamasının hayırları vesile olmasını temenni ediyoruz. Genel Merkezimiz tarafından bundan önceki yerel seçimlerinde uygulanan ve bugün 3'üncü kez uygulanacak olan temayül yoklaması Türk siyaset tarihinde sadece AK Parti'de gerçekleştirilmektedir. Elektronik ortamda gerçekleştirecek olduğumuz temayül yoklamasını sağlıkla, suhuletle ve büyük bir hassasiyetle demokrasi şöleni ortamında gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Tokat Milletvekilimiz Cüneyt Aldemir ile birlikte Genel Merkezimiz tarafından görevlendirildik. Bu sürecin saat 16.00'ya kadar sağlıklı bir şekilde işlemesi için hep birlikte gayret edeceğiz" dedi.

"Samsun AK Parti'ye en güçlü desteği veren illerden birisi"

AK Parti'nin her zaman ilklerin partisi olduğunu dile getiren Jülide Sarıoğlu, "Teşkilatımızın hassasiyetleri, istişare, birlikte çalışma ve ortak akıl partimiz için her zaman çok önemli olmuştur. Bunun en önemli kanıtlarından birisi de geçmişten beri yaptığımız ve bir geleneğe dönüşen temayül yoklamalarıdır. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok güçlü bir şekilde hazırlandığımız 2024 yılı mahalli idareler seçimlerine de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak damga vuracağız. Bu noktada Samsun da bize her zaman en güçlü desteği veren ve rekorlar kıran bir kent olmuştur. Bu temayül yoklaması sonucunda da güçlü adaylarla birlikte emin adımlarla seçime hazırlanacağız. Sürecin herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti'de temayül yoklaması başladı!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER