ENVER SEDAT TAMGACI KİMDİR

ENVER SEDAT TAMGACI KİMDİR

AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Aday Adayı Enver Sedat Tamgacı, düzenlen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısının ardından şimdide temayül yoklamasında AK Parti İlkadım teşkilatının güvenoylarına talip oluyor.

İlkadım'a yeni bir nefes, yeni bir heyecan katmak için aday olduğunu belirten Enver Sedat Tamgacı, "İlkadım'ı daha da zenginleştirecek bir atmosfer oluşturmak bizim için büyük bir anlam taşıyor.  Bu yolda birlikte yürümek, sizlerle omuz omuza İlkadım'ı daha da güzelleştirmek istiyorum. İnancımızın ve azmimizin, bu güzel ilçeyi geleceğe taşıyacak en büyük güç olduğuna inanıyorum. İlkadım'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına çaba göstereceğim" diyerek AK Parti teşkilatlarından güvenoyu istedi.

ENVER SEDAT TAMGACI KİMDİR!

1974 yılında Samsun İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi'nde doğdu. İlköğretimini 27 Mayıs İlkokulu'nda, orta ve lise öğretimini ise Samsun İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Sırasıyla Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde Lisans eğitimleri aldı. Master Business Administration (MBA) yaptı.

26 yıllık iş hayatına Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ şirketinde (1997-2000) başladı.

Sırasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ulaşım A.Ş'de (2000-2008), Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım A.Ş'de (2008-2014) İşletme Müdürü olarak, Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketinde (2014-2019) Genel Müdür olarak, Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ şirketinde (2019-2022) Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra 2022 yılından beri TCDD Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

ANKARA METYROSUNDA GÖREV ALDI

Bu süre zarfında Ankara metrosunun devreye alınması, Kadıköy tramvayının devreye alınması, Eyüp teleferiğinin devreye alınması, Kayseri raylı sistemin devreye alınması, Samsun raylı sisteme İşletme Danışmanlığı, Kartal metrosunun devreye alınması, Malatya Trambüs projesinin devreye alınması, Malatya içme suyu isale hattı üzerine 3.3 MW HES proje çalışması gerçekleştirilmesinde etkin görevler aldı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER