Tekkeköy Belediyesi'nden öğretmenler için coşkulu kutlama

Tekkeköy Belediyesi'nden öğretmenler için coşkulu kutlama

Tekkeköy Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlenen moral ve dayanışma yemeği ile kutladı.


Tekkeköy Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen özel organizasyon öğretmenlere eğlenceli saatler yaşattı. Kutlukent Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte Tekkeköy'de görev yapan müzik öğretmenleri birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Salondaki yüzlerce öğretmen de şarkılara eşlik ederek coşku dolu bir kutlama yaşadı.
Salonda şehit öğretmenler de unutulmadı. Batman'da 2017'de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve tüm şehitler hatırasına Mağusa Limanı türküsü seslendirildi.
Programda konuşan Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, 'Atatürk'ün 'Gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır' ifadesinin tam da ortasında merkezindeyiz. Bu manada ilçemizde eğitim denince neredeyse akan sular duruyor. Eğitim camiası ile bir gönül bağımız var. Bu manada 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, emekli öğretmenlerimize sağlık ve uzun ömürler, ahirete göç etmiş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum' dedi.
Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ise, 'Öncelikle hem bir peygamber mesleği hem de başöğretmen Atatürk'ün mesleği olan öğretmen olmaktan gurur duyuyorum. İlçemizde sizlerle beraber 912 öğretmenimizle birlikte Tarihin Doğduğu Kent olan Tekkeköyümüzde geleceği yazıyoruz. Bize gerçekten her anlamda destek veren eğitimci bir belediye başkanımız ve eğitim gönüllüsü bir ordusu var. Öğretmen mutluysa çocuk mutludur. Çocuk mutluysa aile mutludur Aile mutluysa toplum mutludur. Dolayısıyla öğretmeni mutlu etmek gerek. Tekkeköy Belediyesi de bunu gösterdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Program sonunda eğitime desteklerinden ötürü Mustafa Uzunlar tarafından Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil'e plaket takdim edildi. Ayrıca konser gerçekleştiren müzik öğretmenleri ve ilçedeki en genç ile en yaşlı öğretmene de plaket verildi. Programa Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, birim müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER