VM Medical Park Samsun'dan diş sağlığı etkinliği

VM Medical Park Samsun'dan diş sağlığı etkinliği

VM Medical Park Samsun Hastanesi hekimleri Uzm. Dt. Mustafa Ay, Dt. Ataben Efe Çelik ve Dt. Burhan Kaan Bafra, Halk Bankası Bölge Koordinatörleri ve Samsun Müdürlerini Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bilgilendirdi.

VM Medical Park Samsun Hastanesi Pazarlama Müdürü Güven Erol, Misafir Hizmetleri Müdürü Enes Mızıkacı, Uzm. Dt. Mustafa Ay, Dt. Ataben Efe Çelik ve Dt. Burhan Kaan Bafra'nın katılımlarıyla Green Golf & Tenis Kulübü'nde düzenlenen etkinlikte Samsun Halk Bankası müdürlerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı konulu toplantı düzenlendi.

Etkinliğin açılışını yapan Dt. Çelik, VM Medical Park Samsun Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nin genel bir tanıtımını yaptıktan sonra sözü Uzm. Dt. Ay ve Dt. Bafra'ya bıraktı. Ağız ve diş sağlığı temalı konuşmalar gerçekleştiren diş hekimleri, katılımcıların sorularını yanıtladı.

VM Medical Park Samsun'dan diş sağlığı etkinliği

Yapılan sunumda Dt. Çelik, "Ağız diş sağlığı haftası münasebetiyle Halk Bankası ile VM Medical Park olarak bir aradayız. Ağız sağlığının kalp hastalıkları, diyabet, solunum yolu enfeksiyonları, erken doğum gibi ciddi sorunlara yol açabilir. Bu nedenle ağız diş sağlığının hayati öneme sahiptir. Kliniğimizin diş tedavileri konusunda sürecinden bahseden doktorlarımız teknolojinin ilerlediğini ve diş tedavilerinin artık çok daha rahat süreçlerle halledilebileceğinden bahsetti. Diş tedavileri ertelenmeyecek tedavilerdir" dedi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra sona erdi.

VM Medical Park Samsun'dan diş sağlığı etkinliği

EN ÇOK OKUNAN HABERLER