Diyarbakır'da Paris İklim Anlaşması buluşması

Diyarbakır'da Paris İklim Anlaşması buluşması

Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Geleneksel Sektör Buluşması', çözüm ortağı DAIKIN ile Ozer Group'un ortak çalışmasıyla gerçekleşti.


Bu yıl Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Geleneksel Sektör Buluşması' Kayapınar ilçesindeki bir otelde gerçekleştirildi. Buluşmada, Paris İklim Anlaşmasının önemine ve dünyada karbon salınımının nasıl azaltılabileceğine vurgu yapıldı.
Ozer Group Kurucu Ortağı ve Makine Mühendisi İhsan Özpınar, 5 yıldır Türkiye'de 400'e yakın projeye imza attıklarını belirtti. Özpınar, '5 yıldır bu firmayı yönetiyoruz. Bugün 3. geleneksel sektör buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Çözüm ortağımız ile beraber sektörel buluşmayı gerçekleştirdik. Bölgedeki seçkin iş insanları, mimarlar ve iç mimarlar misafirlerimiz teşrif ettiler. Paris İklim Anlaşması'nın üzerinde duruldu ve karbon salınımı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bununla ilgili DAIKIN firmamızın ciddi Ar-Ge çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmaları burada bulunan mimarlara ve iş insanlarına anlatmak için bir araya geldik' dedi.
Yurt dışında da yaklaşık 18 proje yaptıklarını dile getiren Özpınar, bölgedeki en önemli gelişmelerden bir tanesi de lojistik üs olduğunu belirterek, çözüm ortağının bölgeye yatırım yapabileceğini söyledi. Özpınar, 'Bununla ilgili ciddi çalışmalar var. Bu 400 projemizin üstüne koya koya seneye 600-700 ve yurt dışındaki proje satma hedefimizi de yüzde 30'lara çıkarmayı düşünüyoruz. Kazakistan, Hırvatistan, Irak, Almanya ve Avusturya'ya da önemli projeler sattık. Dünyanın en büyük iklimlendirme firması çözüm ortağımız ile Türkiye'de ve dünyada daha nitelikli işler ve projeler yapacağımızı belirtmek isterim' ifadelerini kullandı.
DAIKIN VRV Sistemler Satış Müdürü Murat Nazlıay, Diyarbakır'da da büyük projelere imza attıklarını söyledi. Nazlıay, 'Bu akşam Diyarbakır'dayız. Çözüm ortağımız Ozer Grup'un düzenlediği Diyarbakır'daki seçkin misafirlerimizi ağırlamak için buradayız. Temelde Mühendislik sistem satışları ve bireysel ürün satışları olarak iki ürün satışı yapıyoruz. Mühendislik sistem satışları noktasında projelendirme ve büyük projeler önem arz ediyor. Diyarbakır'da da büyük projelere imza attık. Bugünden sonra da atacağımız imzalarla ilgili görüşmeler yapmak üzere ve kendimizi tanıtmak için buradayız' diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER