Başkan Ali Kılıç, görevdeki 5 yılı değerlendirdi

Başkan Ali Kılıç, görevdeki 5 yılı değerlendirdi

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, görevdeki 5 yılını değerlendirdi. Başkan Kılıç, 'Söz verdik ve yerine getirdik. Terme'yi geleceğe taşıyacak projelere imza attık. Samsun'daki bütün ilçeler Terme'yi örnek alacak' dedi.

Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcilerini davet ettiği Terme'de görevde geçirdiği dönemi değerlendiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Göreve başlarken Terme'nin birikmiş kronik hale gelen sorunlarını çözmek için kendime ve vatandaşlarımıza bir söz vermiştim. 20 yıldır çözülemeyen sorunları çözdük. Terme'yi geleceğe taşıyan projelere imza attık. İlk yaptığımız iş imar planlarını yapmak oldu. Nihayetinde bu planları bitirdik ve ilçemize yeni okul alanları ve yeşil alanlar kazandırdık" diye konuştu.

Başkan Ali Kılıç, görevdeki 5 yılı değerlendirdi

"Binlerce kişiye istihdam alanı yarattık"

Terme'yi her anlamda olduğu gibi, ekonomik, sosyal, kültürel ve kent vizyonu açısından çok daha ileriye taşıdıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, birlerce kişiye istihdam yaratacak istihdamlara imza attıklarını söyledi. Sosyal alanda ve ekonomik alanlarda yeni yeni istihdam alanları yarattıklarını dile getiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Binlerce kişiye istihdam olanakları sağlayacak projelerimizle artık Terme'de yaşayan vatandaşlarımız iş bulmak amacıyla şehrini terk etmek durumunda kalmayacak. Çok yakın bir zamanda hoparlör ile iş ilanına çıkacağız" şeklinde konuştu.

"Plan ve projelerimiz meclisten oy birliği ile geçti"

Bugüne kadar belediye meclisine getirdikleri planların yüzde 90'ının oy birliği ile geçtiğini hatırlatan Başkan Kılıç, "Bu anlamda bizi koşturan ve destekleyen başta muhalefet partileri olmak üzere herkese canı gönülden teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Ali Kılıç, görevdeki 5 yılı değerlendirdi

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER