Tekkeköy Belediyesi gençlere yeni spor alanları kazandırıyor

Tekkeköy Belediyesi gençlere yeni spor alanları kazandırıyor

SAMSUN – Samsun'un Tekkeköy Belediyesi, 3 mahallede okul bahçelerine yeni spor alanları kazandırıyor.


Tekkeköy Belediyesi gençlerin ve mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak ilçede spor altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. İlçenin her noktasında gençlere yönelik projeler devam ederken, bu kapsamda üç mahallede hayata geçirilen spor alanları ile gençlerin sporla buluşma imkanları artırılıyor.

Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı mahallelerine modern spor alanları
Gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı Mahallelerine modern spor alanları kazandırılıyor. Eğitime de destek veren çalışma kapsamında spor alanları mahallelerdeki okul bahçelerinde hayata geçiriliyor. İnşaatları büyük oranda tamamlanan çalışmalar çocuk ve gençlerce heyecanla bekleniyor.

Gençlerin gelişimine katkıda bulunuyoruz
Bu projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Gençlerimizin ve mahalle sakinlerimizin bizlere ilettiği talepleri dikkate alarak spor altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı Mahallelerimizde gençlerimizin spor yapma imkanını artırmak adına modern spor alanları inşa ediyoruz. Okul bahçelerinde yaptığımı bu alanlar hem okulumuz ve öğrencilerimizin bir ihtiyacına cevap veriyor hem de tüm mahalle için sporla buluşabilecekleri bir alan sağlıyor. Bu tesisler, gençlerimizin sadece futbol değil, diğer spor dallarını da icra edebilecekleri ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri donanıma sahip. Amacımız, evlatlarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkıda bulunmak ve ilçemizi daha keyifli ve huzurlu bir yer haline getirmektir' dedi.

Her şey daha güzel bir Tekkeköy için
Tekkeköy Belediye Başkanlığı olarak, gençlere yönelik projelerin yanı sıra ilçenin genelindeki hizmetleri de sürdürdüklerini belirten Başkan Togar, 'Her şey daha güzel bir Tekkeköy için. Gençlerimizin ve tüm halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projelerimiz devam edecek. Amacımız, ilçemizi her alanda daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve halkımızın mutluluğunu artırmaktır' şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER