Samsunspor taraftar gruplarından hakemlere tepki!

Samsunspor taraftar gruplarından hakemlere tepki!

Samsunspor taraftar grupları hakemlere sert tepki gösterdi. Gruplar yaptıkları açıklamada; 'Bunun adı emek hırsızlığı' ifadesine yer verdiler.

Taraftar grupları tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Türk futbolu ne yazık ki art niyetli hakemlerin kötü yönetimleri ile adeta kaderine terk edildiği bir hafta yaşamıştır. Bunun en bariz örneği ise Pendikspor - Samsunspor karşılaşmasında ortaya koyulmuştur. Hakem marifeti ile en az iki penaltısı verilmeyen Samsunspor, büyük bir emek hırsızlığına ve haksızlığa maruz kalmıştır! Teknik Direktörümüz Markus Gisdol'a verilen kırmızı kart, aday hakemlere ders olarak gösterilmesi gereken bir hata olarak kayıtlarda yerini almalıdır!

Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden birisi olan Samsunspor'a yönelik yapılan bu emek hırsızlığı, ulusal spor yorumcuları başta olmak üzere, tüm futbol camiasının dikkatini çekmiştir, tepkisine neden olmuştur. Gerek deplasmanda tribünden, gerek ekranları başından bu önemli maçı heyecanla takip eden Samsunspor taraftarları da, maçın hakemi Burak Pakkan'ın başrolünü oynadığı, yan hakemler Serkan Olguncan, Ali Tuna ve VAR Hakemi Bülent Birincioğlu'nun rol aldığı "KAHPE DÜDÜK" adlı bu filmi büyük bir kızgınlık içerisinde takip etti.

Basit hakem hataları diyerek geçiştirilemeyecek olan bu emek hırsızlığının tam olarak karşılığı, şerefsizlik, haysiyetsizlik, onursuzluktur! Samsunspor'un hakkını yiyen herkes, 3 milyondan fazla Samsunlunun ve Samsunsporlunun gözünde her zaman 'ŞEREFSİZ' olarak yer bulacaktır!

Türkiye Futbol Federasyonuna buradan açık bir çağrıda bulunuyoruz; Samsunspor'u sadece bir futbol kulübü olarak görmek, büyük bir hatadır. Samsunspor, bir şehrin kenetlenmesi, emeği, sevdası, yüreğini ortaya koyuşudur. Kundaktaki bebeğin bile Samsunspor armalı zıbın giydiği bir şehrin ayarlarıyla oynamayın! Bunun tepkisi de, ahı da büyük olur! Altından kalkamazsınız. Samsunspor; Kimsenin oyuncağı, kapı arkası pazarlıklarının hedefi olmayacak ve yasadışı bahis başta olmak üzere kanunsuz işlerinin mağduru edilemeyecek kadar büyük bir kulüptür.

Samsunspor Taraftar Grupları olarak; Futbolcularımızın alın terini, yöneticilerimizin mücadelesini, teknik ekibimizin çabasını ve Samsunspor taraftarının umutlarını kimseye yedirmeyiz! Gerektiğinde sesimizin ne kadar gür çıkacağını, hakkımızı yemeye çalışanlarının hatırlamasını isteriz. Samsunspor yalnız değildir! Bunu başta federasyon ve hakemler olmak üzere herkes aklına koysun!

Samsunspor Taraftar Grupları

EN ÇOK OKUNAN HABERLER