Adnan İpekdal Samsun'dan Rize'ye atandı

Adnan İpekdal Samsun'dan Rize'ye atandı

Dün gece yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Samsun'un en başarısız bürokratı olarak nitelendirilebilecek İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal Rize'ye atandı.

Daha önce Samsun turizmde kan kaybediyor! İl Müdürleri ne yapıyor? başlığı ile kent turizminin kan kaybetmesinde nasıl rol oynadığını yazdığımız İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal Rize'ye atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan bazı bakanlıklardaki görevden alma ve atamalar kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığında yapılan atama ve görevden almalarda Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu'nun yerineSamsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'ın ataması yapıldı. Atamaların 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldığı kaydedildi.

Adnan İpekdal Samsun'dan Rize'ye atandı

Samsun turizmde kan kaybediyor! İl Müdürleri ne yapıyor?

 

ADNAN İPEKDAL KİMDİR?

10.04.1974 tarihinde Samsun İli Çarşamba İlçesi'nde doğdu. Samsun Çarşamba Ağcagüney İlkokulu, Samsun İmam Hatip Lisesi'nde ve Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan İpekdal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalı'nda yüksek lisans mezunu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER