Atakum Belediyesi işçilere 2 bin 500 TL ek ödeme yapacak

Atakum Belediyesi işçilere 2 bin 500 TL ek ödeme yapacak

SAMSUN – Atakum Belediyesi tarafından işçilere Kasım ayından geçerli olmak üzere 2 bin 500 TL ek ödeme yapılacak.


Samsun'un Atakum Belediyesi'nde işçi ücretlerine 2 bin 500 TL zam yaptı. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci öncülüğünde başlatılan çalışmalarla, Belediye ile Genel İş Sendikası arasında, artan enflasyonlar karşısında işçilerin ücretlerini iyileştirmek için ek protokol imzalandı. Başkan Deveci ile Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK) Genel İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Mutlu Karabacak'ın imzaladığı protokol kapsamında; kadrolu işçiler ile Atakum Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işçilerine net 2 bin 500 ek ödeme yapılması kararlaştırıldı. Zamlı ücretler Kasım ayından itibaren ödenmeye başlayacak.

'Her zaman işçinin yanındayız'
Konu hakkında konuşan başkan Cemil Deveci, 'Zor bir süreçten geçiyoruz. Belediye olarak her projemizi ve çalışmamızı dayanışma kültürüyle hayata geçireceğimizi söylemiştik. Şimdi emekçi kardeşlerimiz için dayanışma ve el birliği zamanı. Her zaman işçinin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bu son derece önemli protokolün; tüm işçilerimize, emekçilerimize olumlu yansımasını ve hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
Disk Genel İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu Karabacak ise 'Ek protokollerle, alım gücündeki düşüş ve gelir kaybını telafi etmeye mücadele veriyoruz. Bu anlamda da Atakum Belediyesinde işçi arkadaşlarımızın ücretlerinde böyle bir iyileştirme yapılması son derece önemli. Cemil Deveci Başkanımıza bu konudaki duyarlılığı için ve Atakum'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. İşçi ve emekçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER