Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. İl Başkanlığı devir teslim töreninde Eski İl Başkanı Fatih Türkel, görevi yeni Başkan Mehmet Özdağ'a devretti.

Çok sayıda partilinin katıldığı devir teslim töreninde konuşan yeni İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Bugünden itibaren görevimiz, Samsun kentinin ve Samsun halkının huzuru ve mutluluğu için en iyisini yapmak ve bunun için mücadele etmektir" dedi.  

Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

"Samsun ve ülkemiz için gönül birliği yaptık"

Cumhuriyet Halk Partisi içindeki gönül birlikteliğini bugünden itibaren Samsun sokaklarına taşıyacaklarını ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, "İki kez milletvekili adayı oldum, ama il başkanlığına aday olmanın daha zor olduğunu test ettim. Bu gönül huzuru ile görevi kendisinden devraldığım dostlarımın gözleri arkada kalmasın. Biz Samsun ve ülkemiz için gönül birliği yaptık. Gönül birlikteliği yaptığımız partili yol arkadaşlarımla birlikte bugünden itibaren Samsun'un sokaklarında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu salondaki coşku bugünden itibaren, Samsun halkına hizmet aşkıyla Samsun sokaklarında olacaktır. Bugünden sonra CHP Samsun İl Başkanlığının ilk görevi Samsun kenti için, Samsun halkı için en iyisi neyse onu yapmaya çabalamak olacaktır. Hep birlikte Samsun'da partimizi birinci parti yapmak için çalışacağız. Bunun için zorlu bir yol bizi bekliyor ancak bu gönül birlikteliğinin karşısında hiçbir engel tanımıyoruz" diye konuştu.

Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

İl Başkanlığı yaptı dönem içerisinde gösterdiği iyi niyet ve çalışmalar için Fatih Türkel'e teşekkür eden İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Kendi meslek alanımda toplumun ve Samsun'un sorunları ile ilgilendiğim yoğun bir dönemden geçerken iş akdimin kesildiği bir dönemde, Fatih Başkan yanımızda olmuştur. Yine bu dönemde partimize beni üye yapan da kendisidir. Bu vesile ile kendisine bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. Üye olduğum 2017 yılından bu zamana kadar Fatih Başkan örnek bir davranış ortaya koymuştur. CHP 38. İl Kongresi'nin bütün ülkemize örnek olacak kardeşlik ve parti hukuku içerisinde büyük bir olgunluk cereyan etmesi için elinde geleni yaptığı için de ayrıca kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

Türkel; "Bundan sonra başkanımın emrindeyim!"

Bugünden itibaren İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın emrinde olduğunu ve partiye hizmet için her türlü göreve hazır olduğunu dile getiren Fatih Türkel ise yaptığı konuşmada, 3.5 yıl önce Mehmet Özdağ'ı birlikte siyaset yapmaya davet ettiğini hatırlatarak, "Güzel bir kongre sonucunda bayrağımızı değerli ağabeyimiz Mehmet Özdağ'a teslim ettik. Bundan sonrası için bütün içtenliğim ve samimiyetimle belirtmek isterim ki, geride en ufak bir gönül kırıklığı bırakmadığım gibi, en ufak bir acabamız veya fakatımız da yoktur. Mehmet Özdağ ağabeyimiz, bizlerden teslim aldığı bayrağı en tepelere taşıyacak ve çok başarılı olacaktır. Bu nedenle bugün itibariyle Başkan Mehmet Özdağ'ın bana vereceği her türlü görevi can siparene yapacak olduğumu hepinizin huzurunda beyan ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Adaylar belirlenecek. Ülkemizin içinde olduğu bu kara bulutta 19 Mayıs şehri Samsun'da tekrar meşaleler yakılacak. Bunun için hep birlikte olmalıyız ve kendisine yardımcı olmalıyız. Kendisine bu nedenle başarılar diliyorum" diye konuştu.

Samsun CHP'de Özdağ dönemi başladı

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER