MHP Samsun'da tek adayla il kongresine gidiyor

MHP Samsun'da tek adayla il kongresine gidiyor

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 14. Olağan İl Kongresi öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Burhan Mucur, ilk kongresine tek adayla gidildiğini belirtti.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı" temalı 14. Olağan İl Kongresi öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Görüşmede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 14. Olağan İl Kongresi'ne tek adayla gittiklerini ve kendisinin başkan adayı olduğunu hatırlatarak, isteyen herkesin aday olabileceğini ifade etti.

MHP İl Başkanı olarak geçirdiği 70 günü değerlendiren Başkan Burhan Mucur, geçen 70 günlük sürede parti tabanına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Öncelikle Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 14. Olağan İl Kongremizin milletimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin genç bir kadro ile yerel seçimlere hazırlanması için gayret gösteriyoruz. Partimiz Samsun'da gençleşiyor. Özellikle kadrolarımızda kadın sayımızı daha da artırıyoruz ve güçlendiriyoruz" dedi.

MHP Samsun'da tek adayla il kongresine gidiyor

Cumhur ittifakı olarak seçime gidiyoruz!

İl Kongresinden sonra yerel seçim çalışmaları için sahaya ineceklerini belirten Başkan Burhan Mucur, "Zaman daraldı, seçim yaklaşıyor. Her şeyden önce yerel seçimlere Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda hazırlanıyoruz. Cumhur ittifakı olarak seçime gidiyoruz. Parti olarak amacımız ise, Samsun'da birinci parti olmaktır. İttifak müştereğinden neresi öngörülürse orası için aday göstereceğiz" diye konuştu.

MHP Samsun'da tek adayla il kongresine gidiyor

EN ÇOK OKUNAN HABERLER